Ik vertrek XL gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek XL gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek XL gemist? Bekijk hier de hele uitzending Wie fantaseert er af en toe niet over? Een onderneming starten met je familie of beste vrienden over de grens. In het nieuwe programma Ik vertrek XL, vanaf vanavond te zien op NPO 1, wordt deze droom voor twee gezelschappen werkelijkheid. Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in Ik Vertrek XL: Ondernemen op Bonaire verloopt zwaarder dan gedacht Bekijk deze video » Bonaire en ItaliëWe volgen het Italië avontuur van Ada en Wim, Hans, Renzo en Marja. En reizen af naar Bonaire waar Francine, Rinse, Jan, Fabienne, Vanessa en Oscar aan een gezamenlijke droom bouwen. Zes weken lang zijn de ups and downs, de tegen- en de meevallers en de mooie, maar helaas ook verdrietige momenten te zien. Slagen ze erin hun onderneming tot een succes te maken? AppartementenRinse en Francine ruilen Nederland in voor Bonaire. Samen met zoon Jan, zijn vriendin Fabienne en bevriende aannemers Oscar en Vanessa bouwen ze vakantieappartementen. Alleen gaat alles op Bonaire net even anders dan in Nederland. Italië-fanaten Hans, Marja, Renzo, Ada en Wim besluiten hun droom waar te maken: de Italiaanse streek Friuli op de kaart zetten. Dit doen zij door 'een pand met potentie' om te bouwen tot groepsaccommodatie. Of het pand inderdaad potentie heeft moet nog blijken. Bekijk ook Ik vertrek: even weg: ervaren deelnemers Ronald en Sacha delen tips in Spanje (video) Bekijk deze video » Ik Vertrek XL volgt gezelschappen in Italië en Bonaire: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Ik vertrek XL gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Wie fantaseert er af en toe niet over? Een onderneming starten met je familie of beste vrienden over de grens. In het nieuwe programma Ik vertrek XL, vanaf vanavond te zien op NPO 1, wordt deze droom voor twee gezelschappen werkelijkheid.

Bonaire en Italië
We volgen het Italië avontuur van Ada en Wim, Hans, Renzo en Marja. En reizen af naar Bonaire waar Francine, Rinse, Jan, Fabienne, Vanessa en Oscar aan een gezamenlijke droom bouwen. Zes weken lang zijn de ups and downs, de tegen- en de meevallers en de mooie, maar helaas ook verdrietige momenten te zien. Slagen ze erin hun onderneming tot een succes te maken?

Appartementen
Rinse en Francine ruilen Nederland in voor Bonaire. Samen met zoon Jan, zijn vriendin Fabienne en bevriende aannemers Oscar en Vanessa bouwen ze vakantieappartementen. Alleen gaat alles op Bonaire net even anders dan in Nederland. Italië-fanaten Hans, Marja, Renzo, Ada en Wim besluiten hun droom waar te maken: de Italiaanse streek Friuli op de kaart zetten. Dit doen zij door 'een pand met potentie' om te bouwen tot groepsaccommodatie. Of het pand inderdaad potentie heeft moet nog blijken.

Actuele video's

Meer actuele video's