Jasper van Kuijk over winst De Slimste Mens: "Heb keihard staan juichen"

Jasper van Kuijk over winst De Slimste Mens: "Heb keihard staan juichen"

Jasper van Kuijk heeft vrijdagavond het twintigste seizoen van De Slimste Mens gewonnen. De cabaretier en columnist versloeg in de finale van de kennisquiz presentatrice Anniko van Santen en cabaretier Erik van Muiswinkel.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jasper van Kuijk</em> over winst <em>De Slimste Mens</em>: &quot;Heb keihard staan juichen&quot; Jasper van Kuijk heeft vrijdagavond het twintigste seizoen van De Slimste Mens gewonnen. De cabaretier en columnist versloeg in de finale van de kennisquiz presentatrice Anniko van Santen en cabaretier Erik van Muiswinkel. Tekst gaat verder onder de video. Jasper van Kuijk"Voor de goede orde, deze krijgt iedereen gewoon hoor", zegt de columnist terwijl hij zijn befaamde De Slimste Mens-mok omhoog houdt voor de camera. Vervolgens laat hij de overwinningsbokaal zien aan de kijkers thuis - die de winnaar van het vorige seizoen, acteur Jacob Derwig, aan hem overhandigde in de laatste uitzending. De Slimste Mens was elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rob Goossens reageert op blammage in De Slimste Mens: "Vreselijk geslapen" Bekijk deze video » SPOILER: dit is de winnaar van zomereditie De Slimste Mens 2022 Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jasper van Kuijk
"Voor de goede orde, deze krijgt iedereen gewoon hoor", zegt de columnist terwijl hij zijn befaamde De Slimste Mens-mok omhoog houdt voor de camera. Vervolgens laat hij de overwinningsbokaal zien aan de kijkers thuis - die de winnaar van het vorige seizoen, acteur Jacob Derwig, aan hem overhandigde in de laatste uitzending.

De Slimste Mens was elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's