Vreselijke beelden: 33 miljoen mensen getroffen door overstromingen in Pakistan

Vreselijke beelden: 33 miljoen mensen getroffen door overstromingen in Pakistan

Zaterdag 27 augustus 2022 om 17:43

De regering van Pakistan noemt het een vreselijke ramp: de overstromingen in het land. Al 33 miljoen mensen zijn getroffen door de overstromingen. Sinds juni zijn er al zeker 900 mensen om het leven gekomen door het vele water.

Tekst gaat verder onder de video.

Vreselijke beelden: <em>33 miljoen mensen</em> getroffen door <em>overstromingen</em> in <em>Pakistan</em> De regering van Pakistan noemt het een vreselijke ramp: de overstromingen in het land. Al 33 miljoen mensen zijn getroffen door de overstromingen. Sinds juni zijn er al zeker 900 mensen om het leven gekomen door het vele water. Tekst gaat verder onder de video. NoodpakketDe Verenigde Naties maakten gisteren bekend een noodpakket van 3 miljoen euro ter beschikking te stellen. Dat geld moet met name besteed worden aan voedsel, schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen in de door overstromingen getroffen gebieden. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Zien: Pakistaan zet prijs van 20 miljoen dollar op hoofd Geert Wilders Bekijk deze video »
Nieuws :
Vreselijke beelden: 33 miljoen mensen getroffen door overstromingen in Pakistan

Noodpakket
De Verenigde Naties maakten gisteren bekend een noodpakket van 3 miljoen euro ter beschikking te stellen. Dat geld moet met name besteed worden aan voedsel, schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen in de door overstromingen getroffen gebieden.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's