Petra uit B&B Vol Liefde emotioneel over haar rol: "Moeite mee gehad"

Petra uit B&B Vol Liefde emotioneel over haar rol: "Moeite mee gehad"

Zaterdag 27 augustus 2022 om 19:19

Aran Bade gaat voor RTL Boulevard de komende dagen op bezoek bij de deelnemers van het meest recente seizoen van B&B Vol Liefde. Ditmaal zien we Hans in Frankrijk, voor velen een publiekslieveling. En hij heeft een verrassing in petto...

<em>Petra</em> uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> emotioneel over haar rol: &quot;Moeite mee gehad&quot; Aran Bade gaat voor RTL Boulevard de komende dagen op bezoek bij de deelnemers van het meest recente seizoen van B&B Vol Liefde. Ditmaal zien we Hans in Frankrijk, voor velen een publiekslieveling. En hij heeft een verrassing in petto... Een paard temmen is volgens Hans een stuk makkelijker dan sommige vrouwen, maar hij heeft toch wel een klein sprankje liefde overgehouden aan het seizoen. Petra is toch weer terug bij Hans op de boerderij, maar is absoluut niet blij met hoe zij is afgeschilderd: "Ik heb daar echt veel moeite mee gehad, het zit mij echt hoog." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Laatste aflevering B&B Vol Liefde: Is Petra de ware liefde voor Hans? Bekijk deze video » In laatste aflevering B&B Vol Liefde heeft Hans het heel leuk met Petra (video) Bekijk deze video »
TV :
Petra uit B&B Vol Liefde emotioneel over haar rol: "Moeite mee gehad"

Een paard temmen is volgens Hans een stuk makkelijker dan sommige vrouwen, maar hij heeft toch wel een klein sprankje liefde overgehouden aan het seizoen. Petra is toch weer terug bij Hans op de boerderij, maar is absoluut niet blij met hoe zij is afgeschilderd: "Ik heb daar echt veel moeite mee gehad, het zit mij echt hoog."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's