Video: Duncan Laurence kapte telefoongesprek met Mark Rutte af (prodcast)

Video: Duncan Laurence kapte telefoongesprek met Mark Rutte af (prodcast)

Video: <em>Duncan Laurence</em> kapte telefoongesprek met <em>Mark Rutte</em> af (prodcast) Duncan Laurence is te gast in de podcast van Robbert Rodenburg. De winnaar van het Eurovisie Songfestival van 2019 in het Israelische Tel Aviv heeft nog wel een leuk verhaal over die avond. GelachenLaurence werd namelijk gebeld door Mark Rutte net na zijn overwinning: "Je loopt ineens tussen vijf man security en belt Mark Rutte ondertussen ook nog. Ik kon hem maar half horen dus zeg op een gegeven moment: ja oké, ik moet verder nu. Daar heb ik later met hem nog smakelijk om gelachen." Bekijk het fragment van het interview met Duncan Laurence (via Shownieuws) hierboven. Bekijk ook Video: Duncan Laurence te zien op billboard Times Square in New York Bekijk deze video » Duncan Laurence wil ‘privé achter de schermen’ trouwen (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Duncan Laurence is te gast in de podcast van Robbert Rodenburg. De winnaar van het Eurovisie Songfestival van 2019 in het Israelische Tel Aviv heeft nog wel een leuk verhaal over die avond.

Gelachen
Laurence werd namelijk gebeld door Mark Rutte net na zijn overwinning: "Je loopt ineens tussen vijf man security en belt Mark Rutte ondertussen ook nog. Ik kon hem maar half horen dus zeg op een gegeven moment: ja oké, ik moet verder nu. Daar heb ik later met hem nog smakelijk om gelachen."

Bekijk het fragment van het interview met Duncan Laurence (via Shownieuws) hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's