De 1% Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De 1% Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De 1% Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een succesvolle eerste reeks is De 1% Quiz met Tijl Beckand vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen. In dit quizprogramma draait het om logisch en creatief nadenken. Er wordt niet getest wat je van school hebt onthouden, maar hoe je hersenen écht werken. Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in De 1% Quiz: Kandidaat doet indrukwekkende paardenimitatie Bekijk deze video » PuzzelsHier dus geen vragen over algemene kennis of schoolboekenweetjes, maar andere manieren om het brein uit te wringen. In elke aflevering ontvangt presentator Beckand honderd kandidaten in de studio van De 1% Quiz. Zij proberen allerlei puzzels en raadsels op te lossen, want daarbij komt de kracht van de logica volledig tot zijn recht. MoeilijkerNaarmate de aflevering vordert worden de opdrachten voor de kandidaten steeds moeilijker en spelers die een fout antwoord geven vallen af. De eerste vraag is in een representatief publieksonderzoek door 90% van de Nederlanders goed beantwoord, de finalevraag slechts door 1%. De prijzenpot kan oplopen tot 50.000 euro. Bekijk ook Tijl Beckand in RTL Boulevard over De 1% Quiz: 'Spannend Brits format' (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen van De 1% Quiz start op 27 augustus bij RTL 4, bekijk de promo Bekijk deze video »
Uitzending :
De 1% Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 27 augustus 2022 om 22:44

Na een succesvolle eerste reeks is De 1% Quiz met Tijl Beckand vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen. In dit quizprogramma draait het om logisch en creatief nadenken. Er wordt niet getest wat je van school hebt onthouden, maar hoe je hersenen écht werken.

Puzzels
Hier dus geen vragen over algemene kennis of schoolboekenweetjes, maar andere manieren om het brein uit te wringen. In elke aflevering ontvangt presentator Beckand honderd kandidaten in de studio van De 1% Quiz. Zij proberen allerlei puzzels en raadsels op te lossen, want daarbij komt de kracht van de logica volledig tot zijn recht.

Moeilijker
Naarmate de aflevering vordert worden de opdrachten voor de kandidaten steeds moeilijker en spelers die een fout antwoord geven vallen af. De eerste vraag is in een representatief publieksonderzoek door 90% van de Nederlanders goed beantwoord, de finalevraag slechts door 1%. De prijzenpot kan oplopen tot 50.000 euro.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De 1% Quiz

Actuele video's

Meer actuele video's