LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe tv-seizoen gaat van start en RTL 4 pakt meteen uit op de zaterdagavond. Het nieuwe seizoen van LEGO Masters begint met nieuwe presentatoren: Jamai Loman en Andy Peelman nemen het stokje over van Ruben Nicolai en Kürt Rogiers. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen LEGO Masters: bekijk eerste beelden van de duo’s en kunstwerken Bekijk deze video » LEGO Masters: dit is de nieuwe Brickmaster Esmee Kuenen: 'Streng maar rechtvaardig' Bekijk deze video » De strijd barst zaterdag los in nieuw seizoen LEGO Masters (video) Bekijk deze video » LEGO Masters gemist? Teams bouwen praalwagen voor feestelijke optocht Bekijk deze video » Zien: zenuwslopende laatste minuten tijdens de eerste aflevering van LEGO Masters Bekijk deze video » LEGO Masters gemist? Stressende deelnemers voelen hete adem in de nek van Esmee Bekijk deze video » BrickmasterNaast de nieuwe presentatoren treedt er ook een nieuwe Brickmaster aan: de 25-jarige Esmee Kuenen zal de wonderbaarlijke bouwwerken van de kandidaten beoordelen op originaliteit en uitvoering. Acht nieuwe teams uit Nederland en België gaan een bijna onmogelijke uitdaging aan: het bouwen van nóg mooiere, creatievere, grotere en indrukwekkendere bouwwerken dan de afgelopen seizoenen. StageWie bouwt spectaculairder dan de rest, wie heeft het beste technisch inzicht, wie heeft stalen zenuwen en welk duo wint de titel LEGO Masters 2022? In de eerste aflevering bouwen de teams een praalwagen voor een geweldige, fantasierijke en feestelijke optocht. Esmee legt de lat meteen hoog, want ze wil minimaal twee automatisch bewegende delen in de wagens. Bekijk ook Video: Jamai Loman vervangt Ruben Nicolai in nieuw seizoen LEGO Masters Bekijk deze video » Nieuw seizoen LEGO Masters start 27 augustus met Jamai en Andy als presentatoren Bekijk deze video »
Uitzending :
LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het nieuwe tv-seizoen gaat van start en RTL 4 pakt meteen uit op de zaterdagavond. Het nieuwe seizoen van LEGO Masters begint met nieuwe presentatoren: Jamai Loman en Andy Peelman nemen het stokje over van Ruben Nicolai en Kürt Rogiers.

Brickmaster
Naast de nieuwe presentatoren treedt er ook een nieuwe Brickmaster aan: de 25-jarige Esmee Kuenen zal de wonderbaarlijke bouwwerken van de kandidaten beoordelen op originaliteit en uitvoering. Acht nieuwe teams uit Nederland en België gaan een bijna onmogelijke uitdaging aan: het bouwen van nóg mooiere, creatievere, grotere en indrukwekkendere bouwwerken dan de afgelopen seizoenen.

Stage
Wie bouwt spectaculairder dan de rest, wie heeft het beste technisch inzicht, wie heeft stalen zenuwen en welk duo wint de titel LEGO Masters 2022? In de eerste aflevering bouwen de teams een praalwagen voor een geweldige, fantasierijke en feestelijke optocht. Esmee legt de lat meteen hoog, want ze wil minimaal twee automatisch bewegende delen in de wagens.

Actuele video's

Meer actuele video's