Pak de Macht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pak de Macht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pak de Macht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tim Hofman is terug op NPO 3 met een nieuw seizoen van Pak de macht, het programma waarin hij op zoek gaat naar waar de macht in Nederland écht zit. Hofman bijt zich in het tweede seizoen vast in de soms roestige machtssystemen en individuen met macht. Want er zijn nog altijd veel machtige mensen en invloedrijke organisaties. OnzichtbaarHet is tijd voor verantwoording, want een betere wereld begint niet bij jezelf, maar bij de machthebbers. De normaal onzichtbare machthebbers worden in de spotlights gezet. Alle onderwerpen hebben één gemene deler: macht. Wie trekken er achter de schermen aan de touwtjes en waar lopen de machtssystemen vast? Nieuw in deze serie is hoe we de macht kunnen terugpakken. SchipholWat zou er bijvoorbeeld gebeuren als alle studenten van de pechgeneratie die de afgelopen jaren een enorme schuld hebben opgebouwd, die studieschuld massaal niét zouden terugbetalen? In deze eerste aflevering onderzoekt Hofman ook wie er allemaal last hebben van Schiphol, terwijl de luchthaven niet lijkt te stoppen. Hofman gaat verhaal halen bij CEO Dick Benschop.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Tim Hofman is terug op NPO 3 met een nieuw seizoen van Pak de macht, het programma waarin hij op zoek gaat naar waar de macht in Nederland écht zit. Hofman bijt zich in het tweede seizoen vast in de soms roestige machtssystemen en individuen met macht. Want er zijn nog altijd veel machtige mensen en invloedrijke organisaties.

Onzichtbaar
Het is tijd voor verantwoording, want een betere wereld begint niet bij jezelf, maar bij de machthebbers. De normaal onzichtbare machthebbers worden in de spotlights gezet. Alle onderwerpen hebben één gemene deler: macht. Wie trekken er achter de schermen aan de touwtjes en waar lopen de machtssystemen vast? Nieuw in deze serie is hoe we de macht kunnen terugpakken.

Schiphol
Wat zou er bijvoorbeeld gebeuren als alle studenten van de pechgeneratie die de afgelopen jaren een enorme schuld hebben opgebouwd, die studieschuld massaal niét zouden terugbetalen? In deze eerste aflevering onderzoekt Hofman ook wie er allemaal last hebben van Schiphol, terwijl de luchthaven niet lijkt te stoppen. Hofman gaat verhaal halen bij CEO Dick Benschop.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Pak de macht

Actuele video's

Meer actuele video's