Zien: zenuwslopende laatste minuten tijdens de eerste aflevering van LEGO Masters

Zien: zenuwslopende laatste minuten tijdens de eerste aflevering van LEGO Masters

Gisteren zagen we de eerste aflevering van LEGO Masters met nieuwe presentatoren Jamai Loman en Andy Peelman. Bekijk hieronder een fragment waarin de deelnemers al 15 uur hard aan het werk zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: zenuwslopende laatste minuten tijdens de eerste aflevering van <em>LEGO Masters</em> Gisteren zagen we de eerste aflevering van LEGO Masters met nieuwe presentatoren Jamai Loman en Andy Peelman. Bekijk hieronder een fragment waarin de deelnemers al 15 uur hard aan het werk zijn. Tekst gaat verder onder de video. KeuzesDe bouwers hebben vijftien uur gebouwd aan de mooiste bouwwerken en met nog maar twintig minuten op de klok is de spanning om te snijden. Bij een aantal koppels moet er nog een hele hoop gebeuren en zij moeten daarom drastische keuzes maken. Lukt het iedereen om de bouwwerken op tijd af te ronden? Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LEGO Masters gemist? Teams bouwen praalwagen voor feestelijke optocht Bekijk deze video » LEGO Masters gemist? Stressende deelnemers voelen hete adem in de nek van Esmee Bekijk deze video »
TV :
Zien: zenuwslopende laatste minuten tijdens de eerste aflevering van LEGO Masters

Keuzes
De bouwers hebben vijftien uur gebouwd aan de mooiste bouwwerken en met nog maar twintig minuten op de klok is de spanning om te snijden. Bij een aantal koppels moet er nog een hele hoop gebeuren en zij moeten daarom drastische keuzes maken. Lukt het iedereen om de bouwwerken op tijd af te ronden?

Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's