LEGO Masters gemist? Stressende deelnemers voelen hete adem in de nek van Esmee

LEGO Masters gemist? Stressende deelnemers voelen hete adem in de nek van Esmee

Zondag 28 augustus 2022 om 10:25

Gisteren zagen we het nieuwe seizoen van LEGO Masters met nieuwe presentatoren Jamai Loman en Andy Peelman. Ook Brickmaster Esmee Kuenen is van de partij en neemt een kijkje bij de deelnemers. Bekijk het fragment hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>LEGO Masters</em> gemist? Stressende deelnemers voelen hete adem in de nek van Esmee Gisteren zagen we het nieuwe seizoen van LEGO Masters met nieuwe presentatoren Jamai Loman en Andy Peelman. Ook Brickmaster Esmee Kuenen is van de partij en neemt een kijkje bij de deelnemers. Bekijk het fragment hieronder. Tekst gaat verder onder de video. StressIn de eerste aflevering zien we Esmee een rondje lopen om te kijken hoe het bij iedereen gaat. Ze maakt zich over een aantal koppels dan ook echt zorgen. Redden zij het om binnen de tijd een volledig afgewerkt bouwwerk op te leveren? Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LEGO Masters: dit is de nieuwe Brickmaster Esmee Kuenen: 'Streng maar rechtvaardig' Bekijk deze video » LEGO Masters gemist? Teams bouwen praalwagen voor feestelijke optocht Bekijk deze video »
TV :
LEGO Masters gemist? Stressende deelnemers voelen hete adem in de nek van Esmee

Stress
In de eerste aflevering zien we Esmee een rondje lopen om te kijken hoe het bij iedereen gaat. Ze maakt zich over een aantal koppels dan ook echt zorgen. Redden zij het om binnen de tijd een volledig afgewerkt bouwwerk op te leveren?

Het nieuwe seizoen van LEGO Masters is vanaf zaterdag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's