Buurtfeest in Nieuw Beijerland eindigt in een nachtmerrie: bekijk de beelden

Buurtfeest in Nieuw Beijerland eindigt in een nachtmerrie: bekijk de beelden

Bij een ongeval met een vrachtwagen in het kleine buurtschap Zuidzijde in de Hoeksche Waard zijn zes doden en zeven gewonden gevallen, meldt de politie. De Spaanse vrachtwagen van het bedrijf El Mosca reed zaterdag 27 augustus in op een drukke buurtbarbecue.

"Vreselijk drama"
Dit verschrikkelijke nieuws schokt mensen in het hele land. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zeggen "aangedaan" te zijn en premier Mark Rutte noemt het ongeluk een "vreselijk drama".

Bekijk de beelden vlak na het ongeval hieronder in het Twitterbericht.

Buurtfeest in <em>Nieuw Beijerland</em> eindigt in een nachtmerrie: bekijk de beelden Bij een ongeval met een vrachtwagen in het kleine buurtschap Zuidzijde in de Hoeksche Waard zijn zes doden en zeven gewonden gevallen, meldt de politie. De Spaanse vrachtwagen van het bedrijf El Mosca reed zaterdag 27 augustus in op een drukke buurtbarbecue. "Vreselijk drama"Dit verschrikkelijke nieuws schokt mensen in het hele land. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zeggen "aangedaan" te zijn en premier Mark Rutte noemt het ongeluk een "vreselijk drama". Bekijk de beelden vlak na het ongeval hieronder in het Twitterbericht. Bekijk ook Zien: rapper Donnie staat live in de uitzending van Renze te barbecueën Bekijk deze video » Boeren barbecueën op geblokkeerde knooppunt Azelo, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Buurtfeest in Nieuw Beijerland eindigt in een nachtmerrie: bekijk de beelden

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV