Chantal Janzen schrikt van Dries Roelvink in haar huis, bekijk de video

Chantal Janzen schrikt van Dries Roelvink in haar huis, bekijk de video

Chantal Janzen, die binnenkort te zien is in de nieuwe RTL-show Fout Maar Goud doet wel een heel bijzondere vondst op de vroege zondagochtend. Het lijkt erop dat ineens de gele zwembroek van Dries bij haar thuis ligt. De blondine maakt deze flauwe grap op Instagram. Bekijk de beelden hieronder.

Fout Maar Goud is vanaf 1 september elke dondedag te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Fout Maar Goud terugkijken via Gids.tv.

<em>Chantal Janzen</em> schrikt van <em>Dries Roelvink</em> in haar huis, bekijk de video Chantal Janzen, die binnenkort te zien is in de nieuwe RTL-show Fout Maar Goud doet wel een heel bijzondere vondst op de vroege zondagochtend. Het lijkt erop dat ineens de gele zwembroek van Dries bij haar thuis ligt. De blondine maakt deze flauwe grap op Instagram. Bekijk de beelden hieronder. Fout Maar Goud is vanaf 1 september elke dondedag te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Fout Maar Goud terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Oh, Wat een Jaar!: Carlo Boszhard wordt bekogeld met modelauto's Bekijk deze video » Gerard Joling over nieuw RTL 4-programma Fout Maar Goud: "Fout is het zeker" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's