Sihame nu op NPO Plus te zien, Achmed Akkabi laat volgers weten: "Enjoy the Binge"

Sihame nu op NPO Plus te zien, Achmed Akkabi laat volgers weten: "Enjoy the Binge"

Achmed Akkabi, die in het nieuwe seizoen van Mocro Maffia een andere rol krijgt, heeft ook een nieuwe serie geschreven, genaamd Sihame. Deze is vanaf nu te zien op NPO Plus.

Binge
Achmed is mega trots en deelt op Instagram dat de mensen vanaf nu kunnen 'binge.' De mensen zonder NPO Plus account moeten nog even wachten tot vanavond 20:15 uur. Bekijk de trailer van de serie Sihame hieronder.

Sihame is vanaf 28 augustus elke zondag te zien om 20:15 uur op NPO 3. Je kunt de serie Sihame streamen op NPO Plus.

<em>Sihame</em> nu op NPO Plus te zien, <em>Achmed Akkabi</em> laat volgers weten: &quot;Enjoy the Binge&quot; Achmed Akkabi, die in het nieuwe seizoen van Mocro Maffia een andere rol krijgt, heeft ook een nieuwe serie geschreven, genaamd Sihame. Deze is vanaf nu te zien op NPO Plus. BingeAchmed is mega trots en deelt op Instagram dat de mensen vanaf nu kunnen 'binge.' De mensen zonder NPO Plus account moeten nog even wachten tot vanavond 20:15 uur. Bekijk de trailer van de serie Sihame hieronder. Sihame is vanaf 28 augustus elke zondag te zien om 20:15 uur op NPO 3. Je kunt de serie Sihame streamen op NPO Plus. Bekijk ook Bekijk de trailer van de serie Sihame: vanaf 28 augustus te zien op NPO 3 Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's