RTL Boulevard gemist? Harmjan zegt zijn baan op om te werken in de B&B van Astrid

RTL Boulevard gemist? Harmjan zegt zijn baan op om te werken in de B&B van Astrid

Zondag 28 augustus 2022 om 21:07

Afgelopen vrijdag waren de langverwachte ontknopingen van B&B Vol Liefde te zien op televisie, maar voor Astrid en Harmjan is het nog lang niet einde verhaal. Aran Bade zocht de tortelduifjes op.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Harmjan</em> zegt zijn baan op om te werken in de B&amp;B van <em>Astrid</em> Afgelopen vrijdag waren de langverwachte ontknopingen van B&B Vol Liefde te zien op televisie, maar voor Astrid en Harmjan is het nog lang niet einde verhaal. Aran Bade zocht de tortelduifjes op. Tekst gaat verder onder de video. Harmjan & Astrid"2 september is mijn laatste werkdag in Nederland", vertelt Harmjan in RTL Boulevard. Harmjan heeft zijn baan in Nederland opgezegd, om te werken in de Oostenrijkse B&B van Astrid. "Ik ben de gelukkigste vrouw in de wereld", aldus een verliefde Astrid. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Harmjan zegt zijn baan op om te werken in de B&B van Astrid

Harmjan & Astrid
"2 september is mijn laatste werkdag in Nederland", vertelt Harmjan in RTL Boulevard. Harmjan heeft zijn baan in Nederland opgezegd, om te werken in de Oostenrijkse B&B van Astrid. "Ik ben de gelukkigste vrouw in de wereld", aldus een verliefde Astrid.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's