Matthijs van Nieuwkerk over studie prinses Amalia: "Lijkt mij ontzettend interessant"

Matthijs van Nieuwkerk over studie prinses Amalia: "Lijkt mij ontzettend interessant"

Zondag 28 augustus 2022 om 21:36

Het academisch jaar staat voor de deur en dat betekent dat prinses Amalia morgen officieel aan haar introductieweek op de universiteit in Amsterdam begint. Matthijs van Nieuwkerk liep jaren geleden als student door dezelfde gangen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Matthijs van Nieuwkerk</em> over studie <em>prinses Amalia</em>: &quot;Lijkt mij ontzettend interessant&quot; Het academisch jaar staat voor de deur en dat betekent dat prinses Amalia morgen officieel aan haar introductieweek op de universiteit in Amsterdam begint. Matthijs van Nieuwkerk liep jaren geleden als student door dezelfde gangen. Tekst gaat verder onder de video. Studietijd"De studie die zij gaat volgen was in mijn tijd volstrekt niet aanwezig, maar het lijkt mij ontzettend interessant. Over mijn studententijd kan ik zeggen: heel weinig gestudeerd en heel veel geleerd van het leven", aldus Matthijs van Nieuwkerk. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Matthijs van Nieuwkerk over studie prinses Amalia: "Lijkt mij ontzettend interessant"

Studietijd
"De studie die zij gaat volgen was in mijn tijd volstrekt niet aanwezig, maar het lijkt mij ontzettend interessant. Over mijn studententijd kan ik zeggen: heel weinig gestudeerd en heel veel geleerd van het leven", aldus Matthijs van Nieuwkerk.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's