Zomergasten gemist? Traumaspecialist Bessel van der Kolk openhartig over overval

Zomergasten gemist? Traumaspecialist Bessel van der Kolk openhartig over overval

In de laatste aflevering van dit seizoen van Zomergasten is Bessel van der Kolk op bezoek bij Janine Abbring voor een avondvullend gesprek. Van der Kolk is een van de meest vooraanstaande psychiaters ter wereld op het gebied van trauma.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Zomergasten</em> gemist? Traumaspecialist <em>Bessel van der Kolk</em> openhartig over overval In de laatste aflevering van dit seizoen van Zomergasten is Bessel van der Kolk op bezoek bij Janine Abbring voor een avondvullend gesprek. Van der Kolk is een van de meest vooraanstaande psychiaters ter wereld op het gebied van trauma. Tekst gaat verder onder de video. OvervallenVan der Kolk is hoogleraar aan de Boston University School of Medicine, President van de Trauma Research Foundation. De vooraanstaande traumaspecialist werd door meerdere mannen overvallen en merkte toen zelf wat dissociatie met zijn brein deed: "Ik dacht: ja, dit bestudeer ik, wat interessant." Zomergasten met Bessel van der Kolk is op zondag 28 augustus om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zomergasten gemist? Traumaspecialist Bessel van der Kolk openhartig over overval

Overvallen
Van der Kolk is hoogleraar aan de Boston University School of Medicine, President van de Trauma Research Foundation. De vooraanstaande traumaspecialist werd door meerdere mannen overvallen en merkte toen zelf wat dissociatie met zijn brein deed: "Ik dacht: ja, dit bestudeer ik, wat interessant."

Zomergasten met Bessel van der Kolk is op zondag 28 augustus om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's