House of the Dragon aflevering 3: bekijk hier alvast de preview

House of the Dragon aflevering 3: bekijk hier alvast de preview

Bekijk hier het uitzendschema van House of the Dragon.

Na het laatste seizoen van Game of Thrones hebben de fans eindelijk weer een serie om te kijken, sinds vorige week is de prequel House of the Dragon te streamen. Sinds vandaag staat de tweede aflevering online. In House of the Dragon draait het verhaal om de Targaryen-dynastie op het toppunt van haar macht, zij hebben meer dan 15 draken. Bijna 193 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones zich afspelen, breekt koning Viserys Targaryen met de traditie door zijn dochter Rhaenyra tot erfgenaam van de IJzeren Troon te benoemen. Is dit het begin van de val van de familie Targaryen?

De serie House of the Dragon is elke maandag met een nieuwe aflevering te zien op HBO Max. Bekijk de preview voor aflevering 3 hieronder.

<em>House of the Dragon</em> aflevering 3: bekijk hier alvast de preview Bekijk hier het uitzendschema van House of the Dragon. Na het laatste seizoen van Game of Thrones hebben de fans eindelijk weer een serie om te kijken, sinds vorige week is de prequel House of the Dragon te streamen. Sinds vandaag staat de tweede aflevering online. In House of the Dragon draait het verhaal om de Targaryen-dynastie op het toppunt van haar macht, zij hebben meer dan 15 draken. Bijna 193 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones zich afspelen, breekt koning Viserys Targaryen met de traditie door zijn dochter Rhaenyra tot erfgenaam van de IJzeren Troon te benoemen. Is dit het begin van de val van de familie Targaryen? De serie House of the Dragon is elke maandag met een nieuwe aflevering te zien op HBO Max. Bekijk de preview voor aflevering 3 hieronder. House of the Dragon: Wie zijn de Velaryons en de Hightowers? (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? House of the Dragon trekt 10 miljoen kritiekloze kijkers Bekijk deze video »
Serie :
House of the Dragon aflevering 3: bekijk hier alvast de preview

Actuele video's

Meer actuele video's