Festival van de liefde: Dennis en Lisette verwachten tweeling na traject van 7,5 jaar

Festival van de liefde: Dennis en Lisette verwachten tweeling na traject van 7,5 jaar

Maandag 29 augustus 2022 om 11:34

In Festival van de liefde vertelt Dennis dat zijn vriendin Lisette zwanger is van een tweeling. Deze zwangerschap is zeker niet vanzelfsprekend. “We zijn in totaal nu 7,5 jaar bezig denk ik. Dus dat is een hele periode”, vertelt Dennis. Toen na een half jaar Lisette niet in verwachting was, besloten ze medische hulp in te schakelen. “Daar bleek uiteindelijk dat ik geen goed zaad had. Toen zijn we in aan traject beland.”

Bekijk de beelden van Festival van de liefde hieronder.

Festival van de liefde is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Festival van de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Festival van de liefde</em>: Dennis en Lisette verwachten tweeling na traject van 7,5 jaar In Festival van de liefde vertelt Dennis dat zijn vriendin Lisette zwanger is van een tweeling. Deze zwangerschap is zeker niet vanzelfsprekend. “We zijn in totaal nu 7,5 jaar bezig denk ik. Dus dat is een hele periode”, vertelt Dennis. Toen na een half jaar Lisette niet in verwachting was, besloten ze medische hulp in te schakelen. “Daar bleek uiteindelijk dat ik geen goed zaad had. Toen zijn we in aan traject beland.” Bekijk de beelden van Festival van de liefde hieronder. Festival van de liefde is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Festival van de liefde terugkijken bij Gids.tv. Anita Witzier over Festival van de liefde: "Liefdevol, zomers NPO-programma" (video) Bekijk deze video » Festival van de liefde: Petra werd slachtoffer van geweld in haar relatie Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's