Lingo: kandidaten hebben door snor met zoenen last van ‘klittenband-effect’

Lingo: kandidaten hebben door snor met zoenen last van ‘klittenband-effect’

Monday 29 August 2022 om 13:56

Vanaf vanavond kun je bij Net5 weer kijken naar nieuwe afleveringen van Lingo. In de spelshow leer je niet alleen wat bij op het gebied van spelling. Twee kandidaten vertellen ook wat de betekenis is van ‘klittenband-effect’. Zij hebben hier namelijk last van tijdens het kussen, vanwege zijn snor…

Bekijk het fragment van Lingo in de video hieronder.

Lingo is vanaf maandag 29 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Lingo terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Lingo</em>: kandidaten hebben door snor met zoenen last van ‘klittenband-effect’ Vanaf vanavond kun je bij Net5 weer kijken naar nieuwe afleveringen van Lingo. In de spelshow leer je niet alleen wat bij op het gebied van spelling. Twee kandidaten vertellen ook wat de betekenis is van ‘klittenband-effect’. Zij hebben hier namelijk last van tijdens het kussen, vanwege zijn snor… Bekijk het fragment van Lingo in de video hieronder. Lingo is vanaf maandag 29 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Lingo terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Nieuwe afleveringen Lingo en 50/50 vanaf maandag bij Net5: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's