Olcay Gulsen over drukte Spookslot (Efteling): 'Honderden keren geweest' (video)

Olcay Gulsen over drukte Spookslot (Efteling): 'Honderden keren geweest' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Olcay Gulsen over drukte <em>Spookslot</em> (Efteling): 'Honderden keren geweest' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vandaag gingen in de Efteling de laatste souvenirs van het Spookslot over de toonbank. Fans komen er in groten getale op af om een boek of pin te scoren. Op 10 mei 1978 werd het Spookslot in de Efteling geopend. 4 september aanstaande sluit het Spookslot, vandaar de drukte. Olcay Gulsen is te gast in Khalid & Sophie en zegt: 'Als je daar niet voor gaat rennen, waar ga je dan nog wel voor rennen?' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Olcay Gulsen over drukte Spookslot (Efteling): 'Honderden keren geweest' (video)

Vandaag gingen in de Efteling de laatste souvenirs van het Spookslot over de toonbank. Fans komen er in groten getale op af om een boek of pin te scoren. Op 10 mei 1978 werd het Spookslot in de Efteling geopend. 4 september aanstaande sluit het Spookslot, vandaar de drukte. Olcay Gulsen is te gast in Khalid & Sophie en zegt: 'Als je daar niet voor gaat rennen, waar ga je dan nog wel voor rennen?'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's