Wesley Sneijder haalt uit naar kritische Henk Spaan: "Is dit serieus, of niet?"

Wesley Sneijder haalt uit naar kritische Henk Spaan: "Is dit serieus, of niet?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 29 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wesley Sneijder</em> haalt uit naar kritische <em>Henk Spaan</em>: &quot;Is dit serieus, of niet?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 29 augustus terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Wesley Sneijder was vorige week na de uitschakeling van PSV in de Champions League kritisch op het interview dat Joey Veerman gaf. Dat pikte journalist Henk Spaan niet, die het in een podcast opnam voor de Volendammer. Bij Veronica Offside lieten ze het audiofragment horen. Dat zorgde voor een opvallende reactie bij Sneijder: "Is dit serieus, of niet?" Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wesley Sneijder was vorige week na de uitschakeling van PSV in de Champions League kritisch op het interview dat Joey Veerman gaf. Dat pikte journalist Henk Spaan niet, die het in een podcast opnam voor de Volendammer. Bij Veronica Offside lieten ze het audiofragment horen. Dat zorgde voor een opvallende reactie bij Sneijder: "Is dit serieus, of niet?"

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's