Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder velt keihard oordeel over Dusan Tadic

Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder velt keihard oordeel over Dusan Tadic

Maandag 29 augustus 2022 om 23:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 29 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? <em>Wesley Sneijder</em> velt keihard oordeel over <em>Dusan Tadic</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 29 augustus terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Oud-voetballer Wesley Sneijder is van mening dat Dusan Tadic vaker gewisseld moet worden bij Ajax. De 33-jarige aanvoerder verkeert niet in zijn beste vorm en krijgt in de ogen van Sneijder te vaak het voordeel van de twijfel: "Dat kan toch niet, op een gegeven moment is het leuk geweest!" Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Oud-voetballer Wesley Sneijder is van mening dat Dusan Tadic vaker gewisseld moet worden bij Ajax. De 33-jarige aanvoerder verkeert niet in zijn beste vorm en krijgt in de ogen van Sneijder te vaak het voordeel van de twijfel: "Dat kan toch niet, op een gegeven moment is het leuk geweest!"

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's