Nick & Simon gingen twijfelen door juicechannels: "Ik heb geen ruzie met jou, toch?"

Nick & Simon gingen twijfelen door juicechannels: "Ik heb geen ruzie met jou, toch?"

Maandagavond was het zover: aan tafel bij Eva Jinek vertelden Nick Schilder en Simon Keizer over hun aanstaande breuk, nadat ze achttien jaar geleden doorbraken. Nick vertelt dat hij door de roddels op alle juicechannels zelfs even ging twijfelen aan hun relatie: "Jij hebt geen ruzie met mij, toch? En ik heb ook geen ruzie met jou? Dat wilde ik toch even dubbelchecken."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nick &amp; Simon</em> gingen twijfelen door <em>juicechannels</em>: &quot;Ik heb geen ruzie met jou, toch?&quot; Maandagavond was het zover: aan tafel bij Eva Jinek vertelden Nick Schilder en Simon Keizer over hun aanstaande breuk, nadat ze achttien jaar geleden doorbraken. Nick vertelt dat hij door de roddels op alle juicechannels zelfs even ging twijfelen aan hun relatie: "Jij hebt geen ruzie met mij, toch? En ik heb ook geen ruzie met jou? Dat wilde ik toch even dubbelchecken." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. "Wie ben ik?"Ook zegt Nick dat mensen al sinds het begin van hun carrière raar opkeken als ze een keer met twee verschillende auto's arriveerden bij een concert, of als Nick even een privékleedkamer wilde hebben om in te zingen. Mensen dachten dan meteen dat er problemen waren. Uiteindelijk was het Simon die besloot de stekker eruit te trekken - iets waar hij een jaar geleden al over nadacht. "Mijn pa werd 47, had nog heel veel willen doen. Ik wil nog heel veel andere dingen. Wie ben ik nou zonder Nick & Simon? Ik ben benieuwd wie ik ben, en dat ga ik onderzoeken." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nick & Simon gingen twijfelen door juicechannels: "Ik heb geen ruzie met jou, toch?"

"Wie ben ik?"
Ook zegt Nick dat mensen al sinds het begin van hun carrière raar opkeken als ze een keer met twee verschillende auto's arriveerden bij een concert, of als Nick even een privékleedkamer wilde hebben om in te zingen. Mensen dachten dan meteen dat er problemen waren. Uiteindelijk was het Simon die besloot de stekker eruit te trekken - iets waar hij een jaar geleden al over nadacht. "Mijn pa werd 47, had nog heel veel willen doen. Ik wil nog heel veel andere dingen. Wie ben ik nou zonder Nick & Simon? Ik ben benieuwd wie ik ben, en dat ga ik onderzoeken."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's