Jinek: Joost Eerdmans en Jesse Klaver in debat over asielcrisis

Jinek: Joost Eerdmans en Jesse Klaver in debat over asielcrisis

Dinsdag 30 augustus 2022 om 09:13

Jesse Klaver en Joost Eerdmans gingen maandagavond bij Jinek in de debat over de asielcrisis. Waar die laatste pleit voor een acute asielstop om de huidige problemen, zoals in Ter Apel, op te lossen bekijkt de GroenLinks-voorman het van een andere kant: 'Iedere politicus die jou doet geloven dat problemen, zoals nu op de woningmarkt, verwdwijnen door geen vluchtelingen meer te accepteren... Het is niet waar!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jinek: <em>Joost Eerdmans</em> en Jesse Klaver in debat over asielcrisis Jesse Klaver en Joost Eerdmans gingen maandagavond bij Jinek in de debat over de asielcrisis. Waar die laatste pleit voor een acute asielstop om de huidige problemen, zoals in Ter Apel, op te lossen bekijkt de GroenLinks-voorman het van een andere kant: 'Iedere politicus die jou doet geloven dat problemen, zoals nu op de woningmarkt, verwdwijnen door geen vluchtelingen meer te accepteren... Het is niet waar!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marga Bult kotst op Jesse Klaver na migranten-opmerking bij Jinek: 'WTF, hij zegt het echt!!' Bekijk deze video »
TV :
Jinek: Joost Eerdmans en Jesse Klaver in debat over asielcrisis


Actuele video's

Meer actuele video's