Simon Keizer onthult reden voor breuk Nick & Simon: "Ik had er geen zin meer in"

Simon Keizer onthult reden voor breuk Nick & Simon: "Ik had er geen zin meer in"

Nick Schilder en Simon Keizer schoven maandagavond aan bij Eva Jinek om te vertellen over hun breuk, na achttien jaar hitsuccessen. Simon blijkt degene te zijn geweest die het in gang heeft gezet. Na een wereldreis met zijn vrouw en kind, vlak voor corona, ontdekte hij tot zijn eigen verbazing: "Ik had er geen zin meer in."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Simon Keizer</em> onthult reden voor breuk <em>Nick &amp; Simon</em>: &quot;Ik had er geen zin meer in&quot; Nick Schilder en Simon Keizer schoven maandagavond aan bij Eva Jinek om te vertellen over hun breuk, na achttien jaar hitsuccessen. Simon blijkt degene te zijn geweest die het in gang heeft gezet. Na een wereldreis met zijn vrouw en kind, vlak voor corona, ontdekte hij tot zijn eigen verbazing: "Ik had er geen zin meer in." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 29 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. OplosmodusEind 2020 legde Simon zijn worsteling bij Nick neer, die volgens hem "op zijn Nicks" meteen in de "oplosmodus" schoot. Er was echter geen oplossing voorhanden en Simon moet beamen dat ook het team rond het muzikale duo er fantastisch mee omging: "De planning is dat er geen planning is." Maar de hoofdreden voor de breuk is voor Simon duidelijk: "De lol was er vanaf." Toch barst hij nog van de zenuwen bij Jinek: "Ik zit ook helemaal te trillen." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Simon Keizer onthult reden voor breuk Nick & Simon: "Ik had er geen zin meer in"

Oplosmodus
Eind 2020 legde Simon zijn worsteling bij Nick neer, die volgens hem "op zijn Nicks" meteen in de "oplosmodus" schoot. Er was echter geen oplossing voorhanden en Simon moet beamen dat ook het team rond het muzikale duo er fantastisch mee omging: "De planning is dat er geen planning is." Maar de hoofdreden voor de breuk is voor Simon duidelijk: "De lol was er vanaf." Toch barst hij nog van de zenuwen bij Jinek: "Ik zit ook helemaal te trillen."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV