Twitter gaat los op 'ongeloofwaardige' Nick & Simon bij Jinek: "Smeerpijp"

Twitter gaat los op 'ongeloofwaardige' Nick & Simon bij Jinek: "Smeerpijp"

Maandag 29 augustus vertelden Nick Schilder en Simon Keizer aan tafel bij Eva Jinek over hun aanstaande breuk. Nick laat bij Jinek weten dat hij door de roddels op alle juicechannels zelfs even ging twijfelen aan hun relatie. Twitter-gebruikers twijfelden zeer zeker ook aan de verhalen en gingen gisteravond los op het social media-kanaal. Bekijk hieronder een aantal Twitter-berichten van Jinek-kijkers over Nick & Simon.

Je kunt de hele uitzending van Jinek met Nick & Simon (29 augustus 2022) terugkijken bij Gids.tv.

"Smeerpijp"
"Wat een poppenkast, je ziet dat ze elkaar niet mogen", "Denken jullie dat Simon eerlijk gaat zijn tegen Jinek en eerlijk vertelt dat hij eigenlijk een smeerpijp een viezerikje is en er een dubbelleven op nahoudt?", "Nick kijkt Simon echt geen enkel moment aan wanneer Simon aan het praten is. Hier speelt echt meer hoor" en "Waarom vraagt Eva niet gewoon: ‘Maar jij hebt het dus niet met zijn vrouw gedaan?", zijn reacties die tijdens de uitzending op Twitter werden geplaatst door kijkers. Lees ze hieronder:

Bekijk hieronder een Instagram Story van een blije Simon een dag na de Jinek-uitzending. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Twitter gaat los op 'ongeloofwaardige' <em>Nick &amp; Simon</em> bij <em>Jinek</em>: &quot;Smeerpijp&quot; Maandag 29 augustus vertelden Nick Schilder en Simon Keizer aan tafel bij Eva Jinek over hun aanstaande breuk. Nick laat bij Jinek weten dat hij door de roddels op alle juicechannels zelfs even ging twijfelen aan hun relatie. Twitter-gebruikers twijfelden zeer zeker ook aan de verhalen en gingen gisteravond los op het social media-kanaal. Bekijk hieronder een aantal Twitter-berichten van Jinek-kijkers over Nick & Simon. Je kunt de hele uitzending van Jinek met Nick & Simon (29 augustus 2022) terugkijken bij Gids.tv. "Smeerpijp""Wat een poppenkast, je ziet dat ze elkaar niet mogen", "Denken jullie dat Simon eerlijk gaat zijn tegen Jinek en eerlijk vertelt dat hij eigenlijk een smeerpijp een viezerikje is en er een dubbelleven op nahoudt?", "Nick kijkt Simon echt geen enkel moment aan wanneer Simon aan het praten is. Hier speelt echt meer hoor" en "Waarom vraagt Eva niet gewoon: ‘Maar jij hebt het dus niet met zijn vrouw gedaan?", zijn reacties die tijdens de uitzending op Twitter werden geplaatst door kijkers. Lees ze hieronder: Bekijk hieronder een Instagram Story van een blije Simon een dag na de Jinek-uitzending. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: 'Nick en Simon lieten niet achterste van hun tong zien bij Jinek' Bekijk deze video » Simon een dag na Jinek-uitzending: "Mensen, wat is hier aan de hand?" (video) Bekijk deze video »
Show :
Twitter gaat los op 'ongeloofwaardige' Nick & Simon bij Jinek: "Smeerpijp"

Actuele video's

Meer actuele video's