Samenvatting Tomas Machac - Botic Van de Zandschulp (US Open)

Samenvatting Tomas Machac - Botic Van de Zandschulp (US Open)

Samenvatting <em>Tomas Machac - Botic Van de Zandschulp</em> (US Open) Botic van de Zandschulp heeft zijn eerste wedstrijd op de US Open gewonnen. De Nederlander won in vijf sets van zijn Tsjechische tegenstander, Tomas Machac. De eerste set werd nog gewonnen door Machac, de volgende twee gingen naar Botic (6(3)-7(7), 1-6). De derde set op een rij liet Botic liggen, maar de vijfde won hij wel (5-7). Bekijk de samenvatting van Machac – Van de Zandschulp hierboven. Lees ook het volledige uitzendschema van de US Open 2022. Bekijk ook Samenvatting Tim van Rijthoven – Zhizhen Zhang (US Open tennis) Bekijk deze video » US Open: Serena Williams verslaat Kovinic en is door naar 2e ronde, bekijk de samenvatting Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Tomas Machac - Botic Van de Zandschulp (US Open)

Botic van de Zandschulp heeft zijn eerste wedstrijd op de US Open gewonnen. De Nederlander won in vijf sets van zijn Tsjechische tegenstander, Tomas Machac. De eerste set werd nog gewonnen door Machac, de volgende twee gingen naar Botic (6(3)-7(7), 1-6). De derde set op een rij liet Botic liggen, maar de vijfde won hij wel (5-7).

Bekijk de samenvatting van Machac – Van de Zandschulp hierboven. Lees ook het volledige uitzendschema van de US Open 2022.

Actuele video's

Meer actuele video's