Simon een dag na Jinek-uitzending: "Mensen, wat is hier aan de hand?" (video)

Simon een dag na Jinek-uitzending: "Mensen, wat is hier aan de hand?" (video)

Gisteren zagen we bij Jinek hoe Nick Schilder en Simon Keizer aan tafel over hun breuk spraken. Twitter-gebruikers twijfelden aan de verhalen en gingen gisteravond los op het social media-kanaal. Velen zijn niet blij met de uitzending want nu weet men nog niet wat er 'echt' aan de hand is. Simon lijkt wel blij te zijn, want zijn aanwezigheid samen met Nick resulteerde in nog een uitverkocht afscheidsconcert van Nick en Simon. Inmiddels is show 6 in de verkoop. Bekijk Simons reactie in de Instagram Story hieronder.

Je kunt de hele uitzending van Jinek met Nick & Simon (29 augustus 2022) terugkijken bij Gids.tv.

Door het dak
"Na Jinek schoot de kaartverkoop weer door het dak. De vijfde show is zo goed als uitverkocht en de zesde in de verkoop. Mensen wat is hier aan de hand. Check de link voor de tickets", zegt Simon op zijn Instagrampagina. Zie de Instagram Story hieronder.

Simon een dag na <em>Jinek</em>-uitzending: &quot;Mensen, wat is hier aan de hand?&quot; (video) Gisteren zagen we bij Jinek hoe Nick Schilder en Simon Keizer aan tafel over hun breuk spraken. Twitter-gebruikers twijfelden aan de verhalen en gingen gisteravond los op het social media-kanaal. Velen zijn niet blij met de uitzending want nu weet men nog niet wat er 'echt' aan de hand is. Simon lijkt wel blij te zijn, want zijn aanwezigheid samen met Nick resulteerde in nog een uitverkocht afscheidsconcert van Nick en Simon. Inmiddels is show 6 in de verkoop. Bekijk Simons reactie in de Instagram Story hieronder. Je kunt de hele uitzending van Jinek met Nick & Simon (29 augustus 2022) terugkijken bij Gids.tv. Door het dak"Na Jinek schoot de kaartverkoop weer door het dak. De vijfde show is zo goed als uitverkocht en de zesde in de verkoop. Mensen wat is hier aan de hand. Check de link voor de tickets", zegt Simon op zijn Instagrampagina. Zie de Instagram Story hieronder. Bekijk ook Shownieuws: 'Nick en Simon lieten niet achterste van hun tong zien bij Jinek' Bekijk deze video » Twitter gaat los op 'ongeloofwaardige' Nick & Simon bij Jinek: "Smeerpijp" Bekijk deze video »
Show :
Simon een dag na Jinek-uitzending: "Mensen, wat is hier aan de hand?" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's