Martien Meiland: 'Een droom om hier in Noordwijkerhout te wonen' (Shownieuws)

Martien Meiland: 'Een droom om hier in Noordwijkerhout te wonen' (Shownieuws)

Bart Ettekoven maakte vorige week bekend te stoppen als hoofdredacteur van Weekend om zich, naast zijn opwachtingen aan de Shownieuws-desk, ook op andere dingen te kunnen gaan richten. Hij voegt al snel de daad bij het woord want deze week bracht hij als verslaggever een bezoek aan de familie Meiland in Noordwijkerhout: 'Ik ben al fan vanaf seizoen één dus ik vind het des te leuker om te gaan vragen wat ze in het nieuwe seizoen gaan doen.'

'Echt een droom'
Hij is onder de indruk van het prachtige huis en de heerlijke tuin van Erica en Martien, die daar beiden ook enorm van genieten: 'Het is echt een droom. Het is zo heerlijk, er is zoveel rust en ik ben elke dag in de tuin aan het werken', vertelt de heer des huizes. Vervolgens praten ze over wat we dit seizoen van Chateau Meiland, dat zal eindigen met de bruiloft van Maxime en Leroy, zoal kunnen verwachten.

Bekijk het fragment van Shownieuws met de Meilandjes hieronder

Martien Meiland: 'Een droom om hier in <em>Noordwijkerhout</em> te wonen' (Shownieuws) Bart Ettekoven maakte vorige week bekend te stoppen als hoofdredacteur van Weekend om zich, naast zijn opwachtingen aan de Shownieuws-desk, ook op andere dingen te kunnen gaan richten. Hij voegt al snel de daad bij het woord want deze week bracht hij als verslaggever een bezoek aan de familie Meiland in Noordwijkerhout: 'Ik ben al fan vanaf seizoen één dus ik vind het des te leuker om te gaan vragen wat ze in het nieuwe seizoen gaan doen.' 'Echt een droom'Hij is onder de indruk van het prachtige huis en de heerlijke tuin van Erica en Martien, die daar beiden ook enorm van genieten: 'Het is echt een droom. Het is zo heerlijk, er is zoveel rust en ik ben elke dag in de tuin aan het werken', vertelt de heer des huizes. Vervolgens praten ze over wat we dit seizoen van Chateau Meiland, dat zal eindigen met de bruiloft van Maxime en Leroy, zoal kunnen verwachten. Bekijk het fragment van Shownieuws met de Meilandjes hieronder Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: 'Papa, mama trekt al het behang eraf!' Bekijk deze video » Chateau Meiland: zieke Martien heeft stress: ‘Helemaal negatief in mijn hoofd’ Bekijk deze video » Shownieuws: 'Nick en Simon lieten niet achterste van hun tong zien bij Jinek' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's