Opvoeden Doe Je Zo! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opvoeden Doe Je Zo! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opvoeden Doe Je Zo! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op RTL 4 gaat vanavond het nieuwe programma Opvoeden doe je zo! van start. Acht eigenzinnige ouders met verschillende opvoedingstechnieken bepalen in zes afleveringen onderling wie zij de beste opvoeders vinden en stemmen daarmee dus meteen ook voor de meest effectieve manier van het opvoeden. Alle fragmenten uit deze uitzending Robert ten Brink in Opvoeden doe je zo!: ‘Wat ben ik een slechte ouder geweest’ Bekijk deze video » Opvoeden doe je zo!: kinderen raken volledig in paniek bij lezen ouderwetse kaart Bekijk deze video » OpdrachtenOnder leiding van Robert ten Brink en opvoeddeskundige Anne-Marie Stevens beoordelen de gezinnen om de beurt elkaars opvoedstijl door middel van een reeks speciale opdrachten. Deze opdrachten zijn ontworpen om hun specifieke opvoedstijl te testen. Van gedisciplineerde tot regelvrije ouders en van gestructureerde ouders tot een open minded-opvoeding, ze laten allemaal zien hoe ze hun gezin opvoeden en leggen daarbij hun keuzes en inzichten uit. FinaleDit alles resulteert in verrassende, grappige, leerzame, confronterende en voor vele herkenbare situaties. De opdrachten worden telkens verdeeld: vier gezinnen zitten in de opdrachtgroep en de andere vier nemen plaats in de panelgroep. Die mogen de opdrachten beoordelen. Aan de ouders de schone taak de beste set ouders naar de finale te stemmen. Want iedereen heeft zijn mening klaar als het op opvoeden aankomt, maar welke weg is de juiste? Bekijk ook Bekijk de promo van Opvoeden Doe Je Zo!: vanaf 30 augustus te zien bij RTL4 Bekijk deze video »
Uitzending :
Opvoeden Doe Je Zo! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 30 augustus 2022 om 21:58

Op RTL 4 gaat vanavond het nieuwe programma Opvoeden doe je zo! van start. Acht eigenzinnige ouders met verschillende opvoedingstechnieken bepalen in zes afleveringen onderling wie zij de beste opvoeders vinden en stemmen daarmee dus meteen ook voor de meest effectieve manier van het opvoeden.

Opdrachten
Onder leiding van Robert ten Brink en opvoeddeskundige Anne-Marie Stevens beoordelen de gezinnen om de beurt elkaars opvoedstijl door middel van een reeks speciale opdrachten. Deze opdrachten zijn ontworpen om hun specifieke opvoedstijl te testen. Van gedisciplineerde tot regelvrije ouders en van gestructureerde ouders tot een open minded-opvoeding, ze laten allemaal zien hoe ze hun gezin opvoeden en leggen daarbij hun keuzes en inzichten uit.

Finale
Dit alles resulteert in verrassende, grappige, leerzame, confronterende en voor vele herkenbare situaties. De opdrachten worden telkens verdeeld: vier gezinnen zitten in de opdrachtgroep en de andere vier nemen plaats in de panelgroep. Die mogen de opdrachten beoordelen. Aan de ouders de schone taak de beste set ouders naar de finale te stemmen. Want iedereen heeft zijn mening klaar als het op opvoeden aankomt, maar welke weg is de juiste?

Actuele video's

Meer actuele video's