Opsporing Verzocht gemist? 33-jarige Fabian Esser overleden tijdens oplichting Kerkrade

Opsporing Verzocht gemist? 33-jarige Fabian Esser overleden tijdens oplichting Kerkrade

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 augustus terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? 33-jarige Fabian Esser overleden tijdens oplichting <em>Kerkrade</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 augustus. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 augustus terugkijken. De 33-jarige Fabian Esser is omgekomen nadat hij geld kwijtraakte door oplichters in Kerkrade afgelopen juni. Het Duitse slachtoffer probeerde zijn geld terug te pakken van de oplichters, maar het voertuig sleepte hem een stuk mee waarna de 33-jarige man overleed. Uit onderzoek is gebleken dat hetzelfde duo oplichters vaker toeslaat. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? 33-jarige Fabian Esser overleden tijdens oplichting Kerkrade

De 33-jarige Fabian Esser is omgekomen nadat hij geld kwijtraakte door oplichters in Kerkrade afgelopen juni. Het Duitse slachtoffer probeerde zijn geld terug te pakken van de oplichters, maar het voertuig sleepte hem een stuk mee waarna de 33-jarige man overleed. Uit onderzoek is gebleken dat hetzelfde duo oplichters vaker toeslaat.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's