Johan Derksen in Vandaag Inside na nieuws over Peter Gillis: "Wij maken echt Shownieuws, hè?"

Johan Derksen in Vandaag Inside na nieuws over Peter Gillis: "Wij maken echt Shownieuws, hè?"

Dinsdag 30 augustus 2022 om 23:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> in <em>Vandaag Inside</em> na nieuws over <em>Peter Gillis</em>: &quot;Wij maken echt Shownieuws, hè?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Nadat het nieuws de heren van Vandaag Inside had bereikt dat misschien de relatie van Peter Gillis met Nicole uit was, hebben ze even contact gezocht. Het stel heeft gereageerd en is nog steeds bij elkaar. Ondertussen constateerde Johan Derksen: "Wij maken echt Shownieuws, hè?" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Nadat het nieuws de heren van Vandaag Inside had bereikt dat misschien de relatie van Peter Gillis met Nicole uit was, hebben ze even contact gezocht. Het stel heeft gereageerd en is nog steeds bij elkaar. Ondertussen constateerde Johan Derksen: "Wij maken echt Shownieuws, hè?"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's