Vandaag Inside: "Ruzie Pieter Omtzigt met redacteur HLF8 geëscaleerd, heeft staan schreeuwen"

Vandaag Inside: "Ruzie Pieter Omtzigt met redacteur HLF8 geëscaleerd, heeft staan schreeuwen"

Woensdag 31 augustus 2022 om 08:40

Pieter Omtzigt zat afgelopen maandag (29 augustus) in de uitzending van HLF8, maar politiek verslaggever Sam Hagens onthult dat de politicus na afloop niet tevreden was over de uitzending. Hij kreeg ruzie met een redacteur van het programma en dat is behoorlijk geëscaleerd: "Hij heeft behoorlijk staan schreeuwen tot het moment dat die redacteur niet verder met hem in gesprek wilde gaan."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: &quot;Ruzie Pieter Omtzigt met redacteur <em>HLF8</em> geëscaleerd, heeft staan schreeuwen&quot; Pieter Omtzigt zat afgelopen maandag (29 augustus) in de uitzending van HLF8, maar politiek verslaggever Sam Hagens onthult dat de politicus na afloop niet tevreden was over de uitzending. Hij kreeg ruzie met een redacteur van het programma en dat is behoorlijk geëscaleerd: "Hij heeft behoorlijk staan schreeuwen tot het moment dat die redacteur niet verder met hem in gesprek wilde gaan." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. ExcusesDat het akkefietje menens was blijkt wel uit het feit dat Omtzigt gisteren zijn excuses heeft moeten aanbieden aan de redacteur van de talkshow op SBS6. Volgens Hagens was Omtzigt van mening dat hij niet goed was voorbereid door de redactie en dat de uitzending daardoor niet naar wens is verlopen. Johan Derksen stelt dat Omtzigt wel vaker van die uitvalletjes heeft; er zijn meteen weer geruchten over de naweeën van zijn burn-out. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Excuses
Dat het akkefietje menens was blijkt wel uit het feit dat Omtzigt gisteren zijn excuses heeft moeten aanbieden aan de redacteur van de talkshow op SBS6. Volgens Hagens was Omtzigt van mening dat hij niet goed was voorbereid door de redactie en dat de uitzending daardoor niet naar wens is verlopen. Johan Derksen stelt dat Omtzigt wel vaker van die uitvalletjes heeft; er zijn meteen weer geruchten over de naweeën van zijn burn-out.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's