The Great British Bake Off gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Great British Bake Off gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Great British Bake Off gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een aantal spannende weken is het vanavond tijd voor de grote finale van The Great British Bake Off. Wie wordt gekroond tot de beste thuisbakker van Groot-Brittannië? Er staan opnieuw een signatuuropdracht, een technische opdracht en een spektakelstuk op het programma. WorteltaartIn een klassieke signatuuropdracht hebben de bakkers de kans om te laten zien of ze een worteltaart kunnen maken die de overwinning waard is. De prachtig versierde worteltaart moet bestaan uit complementaire smaken en structuren in de vorm van vullingen en decoraties. Voor de technische opdracht moeten ze twaalf Belgian buns bakken. Alice in WonderlandBelgian buns zijn broodjes gevuld met rozijnen, romige lemon curd en bedekt met glazuur en een bigarreau. En dan het spektakelstuk. Ze moeten baksels maken voor een banket dat niet zou misstaan op de theevisite van de Gekke Hoedenmaker uit Alice in Wonderland. Er moeten minstens vier verschillende baktechnieken gebruikt worden.
Uitzending :
The Great British Bake Off gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 31 augustus 2022 om 21:39

Na een aantal spannende weken is het vanavond tijd voor de grote finale van The Great British Bake Off. Wie wordt gekroond tot de beste thuisbakker van Groot-Brittannië? Er staan opnieuw een signatuuropdracht, een technische opdracht en een spektakelstuk op het programma.

Worteltaart
In een klassieke signatuuropdracht hebben de bakkers de kans om te laten zien of ze een worteltaart kunnen maken die de overwinning waard is. De prachtig versierde worteltaart moet bestaan uit complementaire smaken en structuren in de vorm van vullingen en decoraties. Voor de technische opdracht moeten ze twaalf Belgian buns bakken.

Alice in Wonderland
Belgian buns zijn broodjes gevuld met rozijnen, romige lemon curd en bedekt met glazuur en een bigarreau. En dan het spektakelstuk. Ze moeten baksels maken voor een banket dat niet zou misstaan op de theevisite van de Gekke Hoedenmaker uit Alice in Wonderland. Er moeten minstens vier verschillende baktechnieken gebruikt worden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Great British Bake Off

Actuele video's

Meer actuele video's