Geluk bij een Ongeluk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Geluk bij een Ongeluk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Geluk bij een Ongeluk gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op de Nederlandse wegen zijn 54 bergingsbedrijven actief die jaarlijks meer dan 150.000 keer uitrukken. Met een aanrijtijd van enkele minuten staan deze bergers dag en nacht klaar voor ongelukken en pechgevallen, maar ook voor inbeslagnames door deurwaarders. In het nieuwe programma Geluk bij een ongeluk volgen we een aantal van deze mensen. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: nieuw programma Geluk bij een ongeluk start 31 augustus bij NPO 3 Bekijk deze video » VeiligHoe krijgen bergers bestuurders veilig van de weg? Wat moet je als automobilist doen bij pech of botsingen? In de zesdelige serie Geluk bij een ongeluk leren we de leukste autobergers van Nederland kennen en krijgen we een uniek inkijkje in het reilen en zeilen van deze helden van de weg. Zo maken we kennis met Henk (40), die aan het hoofd staat van zijn familiebedrijf in Schiedam. Eerste afleveringIn de eerste aflevering zien we hoe hij zich ontfermt over een geschrokken gezin op de vluchtstrook nadat hun vouwwagen van de trekhaak is gegleden en tegen de vangrail is geknald. Samen met zijn collega Hilco (32) ligt hij in de clinch met een eigenwijze beheerder van een parkeergarage. Verder zien we onder anderen Remke (32), Ludolph (32) en Peter (47) in Geluk bij een ongeluk. Bekijk ook NOS: 2 zwaargewonden bij ongeluk Tilburg (video) Bekijk deze video » Video: Amerikaanse actrice Anne Heche van beademing gehaald en overleden Bekijk deze video »
Uitzending :
Geluk bij een Ongeluk gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Op de Nederlandse wegen zijn 54 bergingsbedrijven actief die jaarlijks meer dan 150.000 keer uitrukken. Met een aanrijtijd van enkele minuten staan deze bergers dag en nacht klaar voor ongelukken en pechgevallen, maar ook voor inbeslagnames door deurwaarders. In het nieuwe programma Geluk bij een ongeluk volgen we een aantal van deze mensen.

Veilig
Hoe krijgen bergers bestuurders veilig van de weg? Wat moet je als automobilist doen bij pech of botsingen? In de zesdelige serie Geluk bij een ongeluk leren we de leukste autobergers van Nederland kennen en krijgen we een uniek inkijkje in het reilen en zeilen van deze helden van de weg. Zo maken we kennis met Henk (40), die aan het hoofd staat van zijn familiebedrijf in Schiedam.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering zien we hoe hij zich ontfermt over een geschrokken gezin op de vluchtstrook nadat hun vouwwagen van de trekhaak is gegleden en tegen de vangrail is geknald. Samen met zijn collega Hilco (32) ligt hij in de clinch met een eigenwijze beheerder van een parkeergarage. Verder zien we onder anderen Remke (32), Ludolph (32) en Peter (47) in Geluk bij een ongeluk.

Actuele video's

Meer actuele video's