Tjitske Reidinga haalt uit naar nieuwe NPO-programmering: "Waar zijn de vrouwen?!"

Tjitske Reidinga haalt uit naar nieuwe NPO-programmering: "Waar zijn de vrouwen?!"

De NPO presenteerde dinsdag (30 augustus) de programmering van het nieuwe seizoen. De zenders krijgen steeds meer een eigen karakter en zoals altijd wordt er flink gewerkt aan inclusiviteit, maar uiteraard zijn er altijd 'kenners' die wat te zeuren hebben - zoals Tjitske Reidinga: "Waar zijn de vrouwen?!"

Lees verder onder de video.

<em>Tjitske Reidinga</em> haalt uit naar nieuwe NPO-programmering: &quot;Waar zijn de <em>vrouwen</em>?!&quot; De NPO presenteerde dinsdag (30 augustus) de programmering van het nieuwe seizoen. De zenders krijgen steeds meer een eigen karakter en zoals altijd wordt er flink gewerkt aan inclusiviteit, maar uiteraard zijn er altijd 'kenners' die wat te zeuren hebben - zoals Tjitske Reidinga: "Waar zijn de vrouwen?!" Lees verder onder de video. "Zwaar op de hand"De actrice lijkt absoluut niet te spreken over de nieuwe programma's die de publieke omroep gaat aanbieden. Volgens Reidinga is het allemaal behoorlijk "zwaar op de hand". Ze mist echter vooral vrouwen van haar leeftijd (vijftigplussers): "Ik denk, ja, weer een oorlogsserie met bombardementen en bezwete mannen..." Gelukkig keert Reidinga's vriendin Linda de Mol binnenkort terug met Postcode Loterij Miljoenenjacht, zodat ze licht vertier met een vrouw van haar leeftijd kan kijken. Bekijk het gesprek met Tjitske Reidinga hierboven.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Zwaar op de hand"
De actrice lijkt absoluut niet te spreken over de nieuwe programma's die de publieke omroep gaat aanbieden. Volgens Reidinga is het allemaal behoorlijk "zwaar op de hand". Ze mist echter vooral vrouwen van haar leeftijd (vijftigplussers): "Ik denk, ja, weer een oorlogsserie met bombardementen en bezwete mannen..." Gelukkig keert Reidinga's vriendin Linda de Mol binnenkort terug met Postcode Loterij Miljoenenjacht, zodat ze licht vertier met een vrouw van haar leeftijd kan kijken.

Bekijk het gesprek met Tjitske Reidinga hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's