Kaarten voor Avengers: Endgame in voorverkoop (én nieuwe trailer!)

Kaarten voor Avengers: Endgame in voorverkoop (én nieuwe trailer!)

Kaarten voor <em>Avengers: Endgame</em> in voorverkoop (én nieuwe trailer!) Vanmiddag is de voorverkoop van de bioscooptickets voor Avengers: Endgame van start gegaan. In alle grote bioscopen (zoals Pathé, Vue en Kinepolis bioscopen) zijn de tickets vanaf nu verkrijgbaar. Helden blikken terug in nieuwe beelden Avengers: Endgame Bekijk deze video » Met de voorverkoop volgt Nederland het voorbeeld van vele landen in de wereld, waar de kaartverkoop vandaag van start ging. Ter ere van de start van de kaartverkoop heeft Marvel vandaag deze speciale trailer gedropt. In de trailer zien we heel veel helden, en krijgen we een beter beeld van hoe het verhaal in het eerste uur van de film gaat verlopen. Ook zien we de grote schurk van Avengers: Infinity War, Thanos, weer terug. Het laatste shot is een bijzondere: de benen van de Marvel Trinity (Iron Man, Captain America en Thor). Zou deze trinity het niet overleven? Bekijk het zelf, op 24 april. Bekijk hier meer over Avengers: Endgame
Trailer :
Kaarten voor Avengers: Endgame in voorverkoop (én nieuwe trailer!)

Vanmiddag is de voorverkoop van de bioscooptickets voor Avengers: Endgame van start gegaan. In alle grote bioscopen (zoals Pathé, Vue en Kinepolis bioscopen) zijn de tickets vanaf nu verkrijgbaar.

Met de voorverkoop volgt Nederland het voorbeeld van vele landen in de wereld, waar de kaartverkoop vandaag van start ging. Ter ere van de start van de kaartverkoop heeft Marvel vandaag deze speciale trailer gedropt.

In de trailer zien we heel veel helden, en krijgen we een beter beeld van hoe het verhaal in het eerste uur van de film gaat verlopen. Ook zien we de grote schurk van Avengers: Infinity War, Thanos, weer terug. Het laatste shot is een bijzondere: de benen van de Marvel Trinity (Iron Man, Captain America en Thor). Zou deze trinity het niet overleven? Bekijk het zelf, op 24 april.

Bekijk hier meer over Avengers: Endgame

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kaarten voor Avengers: Endgame in voorverkoop (én nieuwe trailer!) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen