Zien: Carlo Boszhard plaagt I Can See Your Voice-kandidaat en Fred giert het uit

Zien: Carlo Boszhard plaagt I Can See Your Voice-kandidaat en Fred giert het uit

Bij RTL 4 kunnen we vanavond genieten van een nieuwe aflevering van I Can See Your Voice. Presentator Carlo Boszhard deelde vandaag op zijn Instagram al wat beelden van het nieuwe seizoen, waarop te zien is hoe hij een kandidaat plaagt. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Lastige houding
De kandidaten moeten allemaal in een houding staan terwijl ze worden voorgesteld aan het publiek en aan de mensen thuis. Een van de deelnemers neemt een vrij lastige houding aan en Carlo helpt hem door te vragen weer even rechtop te gaan staan. Niet veel later moet hij toch weer terug in 'zijn positie'. Panelleden Fred van Leer en Marieke Elsinga gieren het uit. Bekijk het fragment hierboven.

I Can See Your Voice is vanaf woensdag 31 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 4. . Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Carlo Boszhard</em> plaagt <em>I Can See Your Voice</em>-kandidaat en Fred giert het uit Bij RTL 4 kunnen we vanavond genieten van een nieuwe aflevering van I Can See Your Voice. Presentator Carlo Boszhard deelde vandaag op zijn Instagram al wat beelden van het nieuwe seizoen, waarop te zien is hoe hij een kandidaat plaagt. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. Lastige houdingDe kandidaten moeten allemaal in een houding staan terwijl ze worden voorgesteld aan het publiek en aan de mensen thuis. Een van de deelnemers neemt een vrij lastige houding aan en Carlo helpt hem door te vragen weer even rechtop te gaan staan. Niet veel later moet hij toch weer terug in 'zijn positie'. Panelleden Fred van Leer en Marieke Elsinga gieren het uit. Bekijk het fragment hierboven. I Can See Your Voice is vanaf woensdag 31 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 4. . Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Five Days Inside: vader vertelt over zoon (21) met hersentrauma Bekijk deze video » ZIEN: Roxeanne Hazes blikt terug op uitspraken Rachel in Beste Zangers Bekijk deze video »
TV :
Zien: Carlo Boszhard plaagt I Can See Your Voice-kandidaat en Fred giert het uit

Actuele video's

Meer actuele video's