Bekijk de eerste beelden van het nieuwe WNL-programma De Bodyguard

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe WNL-programma De Bodyguard

In het nieuwe programma De Bodyguard, dat vanaf vanavond te zien is bij NPO 3, strijden tien fitte kandidaten onder leiding van de gerenommeerde persoonsbeveiligers Nico Raat en Malcolm Wynter tegen elkaar in een loodzwaar en waarheidsgetrouw trainingsprogramma. Wie heeft het in zich om bodyguard te worden? Bekijk de eerste beelden van De Bodyguard in het WNL Vandaag-twitterbericht hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe <em>WNL</em>-programma <em>De Bodyguard</em> In het nieuwe programma De Bodyguard, dat vanaf vanavond te zien is bij NPO 3, strijden tien fitte kandidaten onder leiding van de gerenommeerde persoonsbeveiligers Nico Raat en Malcolm Wynter tegen elkaar in een loodzwaar en waarheidsgetrouw trainingsprogramma. Wie heeft het in zich om bodyguard te worden? Bekijk de eerste beelden van De Bodyguard in het WNL Vandaag-twitterbericht hieronder. Lees verder onder de video. Hans KlokDe deelnemers aan De Bodyguard willen laten zien dat ze het in zich hebben om dit loodzware beroep uit te oefenen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. WNL-presentatrice Welmoed Sijtsma steunt de kandidaten tijdens de fysieke opdrachten, waarbij ook hun opmerkzaamheid wordt getest. Zo kruist illusionist Hans Klok hun pad en een man in een konijnenpak. Wie van de kandidaten ziet hen? Ook krijgen ze de opdracht om de beste tafel voor wereldster Ed Sheeran te reserveren... Bekijk de promo van De Bodyguard hierboven. Het nieuwe programma De Bodyguard is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Welmoed Sijtsma in SPLNTR!: ‘Ik ben niet afstandelijk, saai en streng’ Bekijk deze video » ZIEN: Welmoed Sijtsma noemt privémail-gebruik door Jaap van Dissel met ministers 'onhandig' Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de eerste beelden van het nieuwe WNL-programma De Bodyguard

Hans Klok
De deelnemers aan De Bodyguard willen laten zien dat ze het in zich hebben om dit loodzware beroep uit te oefenen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. WNL-presentatrice Welmoed Sijtsma steunt de kandidaten tijdens de fysieke opdrachten, waarbij ook hun opmerkzaamheid wordt getest. Zo kruist illusionist Hans Klok hun pad en een man in een konijnenpak. Wie van de kandidaten ziet hen? Ook krijgen ze de opdracht om de beste tafel voor wereldster Ed Sheeran te reserveren... Bekijk de promo van De Bodyguard hierboven.

Het nieuwe programma De Bodyguard is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV