De Bodyguard: tafel reserveren voor Ed Sheeran in volgeboekt restaurant

De Bodyguard: tafel reserveren voor Ed Sheeran in volgeboekt restaurant

Wie heeft het in zich om bodyguard te worden? In het gloednieuwe programma De Bodyguard zien we hoe er een tafeltje wordt gereserveerd voor een wereldster in een overvol restaurant. Zal Ed Sheeran moeten wachten of wordt er een tafel klaargemaakt?

Bekijk de video van WNL hieronder. Het nieuwe programma De Bodyguard is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bodyguard</em>: tafel reserveren voor <em>Ed Sheeran</em> in volgeboekt restaurant Wie heeft het in zich om bodyguard te worden? In het gloednieuwe programma De Bodyguard zien we hoe er een tafeltje wordt gereserveerd voor een wereldster in een overvol restaurant. Zal Ed Sheeran moeten wachten of wordt er een tafel klaargemaakt? Bekijk de video van WNL hieronder. Het nieuwe programma De Bodyguard is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Rico Verhoeven laat dansmoves zien op Marokkaanse bruiloft Bekijk deze video » Rico Verhoeven over internationale film Black Lotus: "Doe 90% van de stunts zelf" (video) Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van het nieuwe WNL-programma De Bodyguard Bekijk deze video »
TV :
De Bodyguard: tafel reserveren voor Ed Sheeran in volgeboekt restaurant

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV