Kennis laat Gerard Joling in de steek tijdens uitvoeren taak als teamcaptain Fout Maar Goud

Kennis laat Gerard Joling in de steek tijdens uitvoeren taak als teamcaptain Fout Maar Goud

Woensdag 31 augustus 2022 om 20:49

Morgenavond kunnen we genieten van een gloednieuwe spelshow genaamd Fout Maar Goud. De meest vreemde guilty pleasures zien we aan bod komen. Teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling gaan de strijd met elkaar aan.

Kennis laat <em>Gerard Joling</em> in de steek tijdens uitvoeren taak als teamcaptain <em>Fout Maar Goud</em> Morgenavond kunnen we genieten van een gloednieuwe spelshow genaamd Fout Maar Goud. De meest vreemde guilty pleasures zien we aan bod komen. Teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling gaan de strijd met elkaar aan. KennisAan Chantal Janzen de eervolle taak om de twee captains in het gereel te houden. Gerard Joling is een geboren captain, maar zijn kennis laat hem in de steek. Je zou zeggen dat er wat is blijven zitten na een opleiding op gymnasium niveau, maar naar eigen zeggen is er weinig van over. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Fout Maar Goud is vanaf 1 september elke dondedag te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Fout Maar Goud terugkijken via Gids.tv.
TV :
Kennis laat Gerard Joling in de steek tijdens uitvoeren taak als teamcaptain Fout Maar Goud

Kennis
Aan Chantal Janzen de eervolle taak om de twee captains in het gereel te houden. Gerard Joling is een geboren captain, maar zijn kennis laat hem in de steek. Je zou zeggen dat er wat is blijven zitten na een opleiding op gymnasium niveau, maar naar eigen zeggen is er weinig van over.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Fout Maar Goud is vanaf 1 september elke dondedag te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Fout Maar Goud terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's