I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het hilarische muziekprogramma I Can See Your Voice is vanaf vanavond terug op RTL 4 met een gloednieuw seizoen. Panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley moeten samen met een wisselend panellid en de spelkandidaat raden of iemand een gouden keeltje heeft óf zo vals als een kraai zingt - zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de beelden van nieuw seizoen I Can See Your Voice met o.a. Emma Heesters Bekijk deze video » Nieuw seizoen I Can See Your Voice vanaf 31 augustus: 'Focus, Fred!' Bekijk deze video » Zien: Fred van Leer doet 'enge' clown na in splinternieuw seizoen I Can See Your Voice Bekijk deze video » Bekijk het optreden van Funky Lady in I Can See Your Voice Bekijk deze video » Zien: Carlo Boszhard plaagt I Can See Your Voice-kandidaat en Fred giert het uit Bekijk deze video » I Can See Your Voice: panel in shock als de Nerd gaat zingen Bekijk deze video » Bekijk hilarisch I Can See Your Voice-optreden van Wolter Kroes en de grillmaster Bekijk deze video » I Can See Your Voice gemist? Marieke Elsinga gaat meteen de mist in tijdens afl. 1 Bekijk deze video » Danny de MunkVanwege zijn privéproblemen keert Danny de Munk dit seizoen niet als panellid, maar verder blijft veel van het oude in I Can See Your Voice. Er worden meerdere rondes gespeeld, waarin er telkens iemand wordt aangewezen die afvalt. Dan wordt duidelijk of die persoon wel of juist helemaal niet kan zingen. In de eerste aflevering is Wolter Kroes het gastpanellid; hij sluit de uitzending af met het duet 'Wat een heerlijke dag'. Nieuw elementEr wordt echter ook een nieuw spelelement geïntroduceerd. De wekelijks wisselende spelkandidaat per ronde kiest wie de valse kraai onder de zeven deelnemers is. Iedere goede gok levert de kandidaat duizend euro op. In de finaleronde kan de kandidaat ervoor kiezen om het bij elkaar gespeelde bedrag te innen óf alles of niks te spelen. Heeft de laatste zanger(es), die het duet zingt, een mooie stem, dan wint de kandidaat €7500,- voor een zelf uitgekozen doel. Bekijk ook I can see your voice: Carlo Boszhard kondigt nieuw seizoen aan en zoekt kandidaten Bekijk deze video »
Uitzending :
I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het hilarische muziekprogramma I Can See Your Voice is vanaf vanavond terug op RTL 4 met een gloednieuw seizoen. Panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley moeten samen met een wisselend panellid en de spelkandidaat raden of iemand een gouden keeltje heeft óf zo vals als een kraai zingt - zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen.

Danny de Munk
Vanwege zijn privéproblemen keert Danny de Munk dit seizoen niet als panellid, maar verder blijft veel van het oude in I Can See Your Voice. Er worden meerdere rondes gespeeld, waarin er telkens iemand wordt aangewezen die afvalt. Dan wordt duidelijk of die persoon wel of juist helemaal niet kan zingen. In de eerste aflevering is Wolter Kroes het gastpanellid; hij sluit de uitzending af met het duet 'Wat een heerlijke dag'.

Nieuw element
Er wordt echter ook een nieuw spelelement geïntroduceerd. De wekelijks wisselende spelkandidaat per ronde kiest wie de valse kraai onder de zeven deelnemers is. Iedere goede gok levert de kandidaat duizend euro op. In de finaleronde kan de kandidaat ervoor kiezen om het bij elkaar gespeelde bedrag te innen óf alles of niks te spelen. Heeft de laatste zanger(es), die het duet zingt, een mooie stem, dan wint de kandidaat €7500,- voor een zelf uitgekozen doel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van I Can See Your Voice

Actuele video's

Meer actuele video's