Hélène Hendriks flirt met Rutger Castricum tijdens HLF8: "Vind je dit ongemakkelijk?"

Hélène Hendriks flirt met Rutger Castricum tijdens HLF8: "Vind je dit ongemakkelijk?"

Woensdag 31 augustus 2022 om 21:26

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 31 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Hélène Hendriks kijkt haar gast Rutger Castricum diep in de ogen aan en kan alleen maar zeggen: "Rutger, weet je wel dat je een hele mooie jongen bent?"

<em>Hélène Hendriks</em> flirt met Rutger Castricum tijdens <em>HLF8</em>: &quot;Vind je dit ongemakkelijk?&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 31 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks kijkt haar gast Rutger Castricum diep in de ogen aan en kan alleen maar zeggen: "Rutger, weet je wel dat je een hele mooie jongen bent?" FlirtenDe flirtmoves van Hélène worden beantwoord door Rutger: "Dat is wederzijds." Hij is zich echter wel bewust van het feit dat ze op Nederlandse televisie zijn: "Mag dit wel op tv?" Hélène geniet van het spelletje: "Vind je dit ongemakkelijk?" HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Flirten
De flirtmoves van Hélène worden beantwoord door Rutger: "Dat is wederzijds." Hij is zich echter wel bewust van het feit dat ze op Nederlandse televisie zijn: "Mag dit wel op tv?" Hélène geniet van het spelletje: "Vind je dit ongemakkelijk?"

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's