Marco Bakker in HLF8 doet de JA/NEE: "Bent u de beste van de drie baritons?"

Marco Bakker in HLF8 doet de JA/NEE: "Bent u de beste van de drie baritons?"

Woensdag 31 augustus 2022 om 21:16

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 31 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marco Bakker</em> in <em>HLF8</em> doet de JA/NEE: &quot;Bent u de beste van de drie baritons?&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 31 augustus. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Ook dit seizoen slaan we het JA/NEE spel natuurlijk niet over. Deze keer de beurt aan Marco Bakker, staan de zweetdruppels op zijn voorhoofd of fietst hij door de vragen heen? Hélène stelt een gemene vraag aan de operazanger: "Bent u de beste van de drie baritons?" HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Ook dit seizoen slaan we het JA/NEE spel natuurlijk niet over. Deze keer de beurt aan Marco Bakker, staan de zweetdruppels op zijn voorhoofd of fietst hij door de vragen heen? Hélène stelt een gemene vraag aan de operazanger: "Bent u de beste van de drie baritons?"

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's