LTO-voorzitter Sjaak van der Tak positief gestemd na overleg met Johan Remkes

LTO-voorzitter Sjaak van der Tak positief gestemd na overleg met Johan Remkes

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

LTO-voorzitter <em>Sjaak van der Tak</em> positief gestemd na overleg met <em>Johan Remkes</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De boeren hebben lange tijd hun poot stijf gehouden in het stikstofoverleg met de overheid, maar nu lijkt er toch enige beweging te ontstaan - ook vanuit de regering zelf. Sjaak van der Tak, voorzitter van LTO Nederland, was woensdag dan ook positief gestemd bij Op1. Er was een constructief overleg geweest met onder anderen Johan Remkes en Mark Rutte en daaruit is wel naar voren gekomen dat de verschillende partijen het stikstofprobleem samen willen oplossen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
LTO-voorzitter Sjaak van der Tak positief gestemd na overleg met Johan Remkes

De boeren hebben lange tijd hun poot stijf gehouden in het stikstofoverleg met de overheid, maar nu lijkt er toch enige beweging te ontstaan - ook vanuit de regering zelf. Sjaak van der Tak, voorzitter van LTO Nederland, was woensdag dan ook positief gestemd bij Op1. Er was een constructief overleg geweest met onder anderen Johan Remkes en Mark Rutte en daaruit is wel naar voren gekomen dat de verschillende partijen het stikstofprobleem samen willen oplossen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's