Nico Dijkshoorn onthult in Op1: "Stripact Giel Beelen was keerpunt voor Tim Knol"

Nico Dijkshoorn onthult in Op1: "Stripact Giel Beelen was keerpunt voor Tim Knol"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Nico Dijkshoorn</em> onthult in <em>Op1</em>: &quot;Stripact Giel Beelen was keerpunt voor Tim Knol&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Giel Beelen was nooit te beroerd om smakeloze grappen uit te halen met zijn (muzikale) gasten. Dat overkwam ook singer-songwriter Tim Knol: terwijl hij een prachtig liedje van Neil Young stond te zingen in de studio, liet Beelen het optreden verstoren door een rondparaderende stripper. Dat schoot bij Knol helemaal in het verkeerde keelgat, omdat hij zijn eigen muziek wél serieus neemt. Volgens Nico Dijkshoorn, die het boek Lichtjaren beter over Knol schreef, was dit een keerpunt voor de zanger. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nico Dijkshoorn onthult in Op1: "Stripact Giel Beelen was keerpunt voor Tim Knol"

Giel Beelen was nooit te beroerd om smakeloze grappen uit te halen met zijn (muzikale) gasten. Dat overkwam ook singer-songwriter Tim Knol: terwijl hij een prachtig liedje van Neil Young stond te zingen in de studio, liet Beelen het optreden verstoren door een rondparaderende stripper. Dat schoot bij Knol helemaal in het verkeerde keelgat, omdat hij zijn eigen muziek wél serieus neemt. Volgens Nico Dijkshoorn, die het boek Lichtjaren beter over Knol schreef, was dit een keerpunt voor de zanger.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's