Jan Lammers kijkt uit naar GP van Zandvoort in Op1: "Groter mediacircus dan vorig jaar"

Jan Lammers kijkt uit naar GP van Zandvoort in Op1: "Groter mediacircus dan vorig jaar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Jan Lammers</em> kijkt uit naar GP van Zandvoort in <em>Op1</em>: &quot;Groter mediacircus dan vorig jaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Komende zondag (4 september) staat de Formule 1 GP van Zandvoort weer op het programma, voor het tweede jaar op rij. In tegenstelling tot vorig jaar - toen de organisatie vanwege de coronamaatregelen slechts tweederde van het toegestande publiek mocht ontvangen - wordt het nu volle bak, aldus Jan Lammers. Ook verwacht hij een nóg groter mediacircus vanwege het "voorspel" waar Max Verstappen mee bezig is. De Nederlander gaat ruim aan de leiding in het kampioenschap. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan Lammers kijkt uit naar GP van Zandvoort in Op1: "Groter mediacircus dan vorig jaar"

Komende zondag (4 september) staat de Formule 1 GP van Zandvoort weer op het programma, voor het tweede jaar op rij. In tegenstelling tot vorig jaar - toen de organisatie vanwege de coronamaatregelen slechts tweederde van het toegestande publiek mocht ontvangen - wordt het nu volle bak, aldus Jan Lammers. Ook verwacht hij een nóg groter mediacircus vanwege het "voorspel" waar Max Verstappen mee bezig is. De Nederlander gaat ruim aan de leiding in het kampioenschap.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's