Albert Verlinde: 'Hierom stop ik bij Shownieuws'

Albert Verlinde: 'Hierom stop ik bij Shownieuws'

Shownieuwsgoeroe van het eerste uur, Albert Verlinde, is gestopt met zijn werkzaamheden voor de entertainmentrubriek. Hij is erg druk met zijn theaterwerkzaamheden en politieke werk en vindt die late uitzendingen soms wat... laat.

'Mooi geweest'
'Het is mooi geweest. Het zijn fantastische shows om te maken maar ik merkte dat het me steeds meer energie ging kosten', aldus Verlinde. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Albert Verlinde: 'Hierom stop ik bij <em>Shownieuws</em>' Shownieuwsgoeroe van het eerste uur, Albert Verlinde, is gestopt met zijn werkzaamheden voor de entertainmentrubriek. Hij is erg druk met zijn theaterwerkzaamheden en politieke werk en vindt die late uitzendingen soms wat... laat. 'Mooi geweest''Het is mooi geweest. Het zijn fantastische shows om te maken maar ik merkte dat het me steeds meer energie ging kosten', aldus Verlinde. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook NIET! 'Jomanda (74) wil baby van haar homoseksuele vriend van 42' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV