Bekijk de trailer van Extremely Wicked, Shockingly Evil

Bekijk de trailer van Extremely Wicked, Shockingly Evil

Bekijk de trailer van Extremely Wicked, Shockingly Evil De trailer van de nieuwe film Extremely Wicked, Shockingly Evil is gelanceerd. Hierin zie je de waargebeurde misdaden van Ted Bundy, verteld door zijn vriendin Liz. SeriemoordenaarDe film staat in het teken van het leven van seriemoordenaar Ted Bundy. Deze rol wordt vertolkt door Zac Efron. De film, die is gebaseerd op het waargebeurde verhaal, is vanaf 3 mei te zien bij Netflix.
Trailer :

De trailer van de nieuwe film Extremely Wicked, Shockingly Evil is gelanceerd. Hierin zie je de waargebeurde misdaden van Ted Bundy, verteld door zijn vriendin Liz.

Seriemoordenaar
De film staat in het teken van het leven van seriemoordenaar Ted Bundy. Deze rol wordt vertolkt door Zac Efron. De film, die is gebaseerd op het waargebeurde verhaal, is vanaf 3 mei te zien bij Netflix.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Extremely Wicked, Shockingly Evil of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: filmmaker, netflix, trailer, oscar, misdaden, bundy, jeffrey donovan, jim parsons, john malkovich, zac efron, baker, kaya, haley joel osment, terry, ted bundy, lily collins, waarheid


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV