Johan Derksen heeft ook omgekeerde vlag: "Ik protesteer tegen totale chaos in Nederland"

Johan Derksen heeft ook omgekeerde vlag: "Ik protesteer tegen totale chaos in Nederland"

Donderdag 1 september 2022 om 08:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> heeft ook omgekeerde vlag: &quot;Ik protesteer tegen totale <em>chaos</em> in Nederland&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen betuigde woensdag in Vandaag Inside opnieuw steun aan de Nederlandse boeren, die massaal een omgekeerde vlag op hun erf hangen om te protesteren tegen het stikstofbeleid. Ook Derksen heeft een omgekeerde vlag in zijn tuin, wat hij "een vreedzame manier van protesteren" noemt. Enerzijds is dit om solidair te zijn met de boeren, anderzijds om te protesteren "tegen de totale chaos in Nederland". Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen betuigde woensdag in Vandaag Inside opnieuw steun aan de Nederlandse boeren, die massaal een omgekeerde vlag op hun erf hangen om te protesteren tegen het stikstofbeleid. Ook Derksen heeft een omgekeerde vlag in zijn tuin, wat hij "een vreedzame manier van protesteren" noemt. Enerzijds is dit om solidair te zijn met de boeren, anderzijds om te protesteren "tegen de totale chaos in Nederland".

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's